Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.   
t: +389 2 3081822
f: +389 2 3082786

 

Контакт

Денитекс 

ул. Иво Лола Рибар бр.115

1000 Скопје, Македонија

 

тел. +389 2 3081822

факс +389 2 3082786

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.  

http://deniteks.com.mk