Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.   
t: +389 2 3081822
f: +389 2 3082786

Денитекс нуди широк ранг на транспортни услуги:

 

Дестинации


Национален транспорт.
Регионален транспорт (Бугарија, Србија, Косово, Албанија, Грција)


Меѓународен транспорт
Сите земји членки на ЕУ особено Scandinavia, D, B, NL, F, PL, CZ, SK, H.

 

Типови на транспорт


Комплетни утовари (само за еден клиент)
Збирни- grupages - утовари (за повеќе клиенти одеднаш – од сите дестинации )
Контејнерски транспорт до Македонија од сите дестинации
Транспорт на специфични товари (ADR, вангабаритни, и итн.)

 

Начини на транспорт


Организирање и вршење транспорт во Патен сообраќај pick up; комбе; камион; контејнер;
Организирање и вршење транспорт во Железнички сообраќај pick up; комбе; камион; контејнер; - на воз
Бесплатни консултантски услуги при договарање и развивање на транспортни рути, со земање во предвид на спецификата на товарот, барањата на клиентот и дестинацијата.