Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.   
t: +389 2 3081822
f: +389 2 3082786

За Нас

Денитекс доо Скопје е основана 1991 год. 

Компанијата е специјализирана за меѓународни транспортни услуги за превоз на стока на територијата на регионот и низ цела Европа,и со најголема посветеност на ЗБИРЕН И ПОЕДИНЕЧЕН ТРАНСПОРТ НА РЕЛАЦИЈА -МАКЕДОНИЈА -ИТАЛИЈА  и ИТАЛИЈА - МАКЕДОНИЈА 

Динамичниот и исkусен персонал на Денитекс ги нуди најдобрите транспортни решенија за своите клиенти од секој аспект и гарантирано Ви обезбедува супериорна услуга.

Дел од предностите на нашите почитувани клиенти:

  • висока фрекфенција на возила
  • оптимални решенија за поединечни и збирни пратки од и кон Р. Макединија преку разгранета мрежа на соработници низ цела Европа
  • почитување на времето на клиентите: точни термини за утовар, прецизна испорака на стоката до бараната дестинација
  • комплетно CMR осигурување на сите возила
  • GPS лоцирање на возилата